Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 vejce uvařená natvrdo, na čtvrtky
- 150 gramů nakládaných okurek, na kousky
- 20 - 30 gramů nakládaných kaparů, scezených
- 10 gramů čerstvé pažitky, nasekané
- 10 gramů hrubozrnné hořčice
- 1 žloutek
-
60 - 80
gramů olivového oleje
lub 60 - 80 gramů majonézy -
15
gramů bílého vinného octa
lub 15 gramů jablečného octa - ½ čajové lžičky soli
- ¼ čajové lžičky mletého černého pepře
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 1028.7 kJ / 245.7 kcal
- Białko
- 4.5 g
- Węglowodany
- 4.3 g
- Tłuszcz
- 24 g
- Błonnik
- 0.7 g
Alternatywne przepisy
Valentinské čokoládové řezy s malinovým želé a zázvorovým sorbetem
Brak ocen
Lilkové rolky plněné sýrem paneer s červenou čočkou a jogurtovým dipem
40 Min
Citrónový dip
20 min
Salát s chřestem a jahodami
1h 35min
Kanapky s pomazánkou z artyčoků
Brak ocen
Cannelloni s artyčokovou náplní a rajčatovou omáčkou
1h 35min
Baleárská omáčka
15 Min
Candát se strouhankovou krustou v zelené omáčce
30 min
Pomazánka z pečeného lilku s jogurtem a rukolou
1 Std. 15 Min
Toskánské crostini
30 min
Špekové knedlíky
50 min
Chlupaté knedlíky
1h 5min