Focaccia au romarin et huile d'olive

Focaccia au romarin et huile d'olive

4.1 57 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz. 15 min
6 parts

Składniki

La pâte
  • 300 g d'eau
  • 20 g de levure boulangère fraîche émiettée
  • 1 c. à café de sucre en poudre
  • 40 g d'huile d'olive extra vierge à ajuster en fonction des goûts, et un peu pour huiler
  • 420 g de farine de blé et un peu pour le plan de travail
  • 2 c. à café de sel
La finition
  • 20 g d'huile d'olive extra vierge à ajuster en fonction des goûts, et un peu pour huiler
  • 20 g d'eau
  • 2 brins de romarin frais
  • 2 - 3 pincées de gros sel

Wartości odżywcze na 1 part

Kalorie 334.3 kcal / 1398.8 kJ
Białko 8.5 g
Tłuszcz 10.7 g
Węglowodany 54.4 g
Błonnik 2.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...