JUILLET Fougasse aux olives - Bruno Dinel

JUILLET Fougasse aux olives - Bruno Dinel

4.8 150 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz.
10 portions

Składniki

  • de farine de blé et un peu pour fariner
    500 g
  • d'eau
    300 g
  • de levure boulangère fraîche
    15 g
  • de sel
    10 g
  • d'huile d'olive
    50 g
  • d'olives noires dénoyautées
    150 g
  • farine de blé pour fariner

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 242 kcal / 1019 kJ
Białko 6.7 g
Tłuszcz 7.5 g
Węglowodany 35 g
Błonnik 3.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...