Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 - 3 cucchiai di farina tipo 00
- 300 g di petto di pollo senza pelle a tocchetti (3 cm)
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di acqua
- 1 pizzico di sale
- 1 cucchiaio di capperi sott'aceto a pezzi piccoli
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1176 kJ / 281 kcal
- Białko
- 38 g
- Węglowodany
- 20 g
- Tłuszcz
- 6 g
- Błonnik
- 0.7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Petto di pollo e zucchine
50min
Bocconcini di pollo al limone
45min
Straccetti di vitello al vino bianco
30 Min
Fettine di pollo con crema di broccoli
45min
Pollo al vino bianco e farina integrale di grano saraceno
45min
Bocconcini di tacchino speziati alla curcuma
35 Min
Bocconcini di pollo al cartoccio con verdure
50min
Manzo con olive e peperoni
35 Min
Salsicciotti di pollo e Parmigiano reggiano
35 Min
Pollo, pancetta e olive
35 Min
Fettine di pollo con olive e pistacchi
45min
Petto di pollo con crema di zucchine
40 min