Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 blancs d'œufs
- 100 g d'eau
- 300 g de sucre en poudre
- Wartości odżywcze
- na 500 g
- Kalorie
- 5087.4 kJ / 1215.9 kcal
- Białko
- 11.5 g
- Węglowodany
- 300.7 g
- Tłuszcz
- 0.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 182.3 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Tarte soufflée au citron
3h 35min
Omelette norvégienne revisitée
5 Std.
Vacherin griotte-amande
12 Std.
Fraisier
12hod. 45min
Chouquettes à la crème pralinée
2 godz. 15 min
Eclairs caramel beurre salé
24h
Dacquoise
40min
Paris-brest en bouchée
2 godz. 35 min
Tarte au citron
12 Std.
Eclairs façon tarte citron
1 godz. 15 min
Tarte au citron meringuée sans œuf
3 Std.
Meringue classique
3h 25 min