Urządzenia i Akcesoria
Meringue italienne
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
500 g
Składniki
-
4 blancs d'œufs
-
100 g d'eau
-
300 g de sucre en poudre
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 500 g
Sód
182.3 mg
Białko
11.5 g
Kalorie
5087.4 kJ /
1215.9 kcal
Tłuszcz
0.2 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
300.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Paris-brest en bouchée
2 godz. 35 min
Mignardise : macarons rose-gingembre
13 godz. 30 min
Pâte à chou
2 godz.
Macarons au citron
12 godz.
Macarons chocolat-caramel
2 godz. 30 min
Macarons au chocolat
24 godz.
Dacquoise
40 min
Eclairs comme un Paris-Brest
1 godz. 40 min
Le macaron caramel
1 godz. 50 min
Eclairs façon tarte citron
1 godz. 15 min
Macarons au café
24 godz.
Tarte au citron
12 godz.