Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 125 g de sucre en poudre
- 10 g de sucre vanillé maison
- 1 œuf
- 1 pincée de sel
- 250 g de mix de farines sans gluten, et un peu pour le plan de travail
- 125 g de beurre demi-sel, coupé en morceaux
- Wartości odżywcze
- na 500 g
- Kalorie
- 13029 kJ / 2462 kcal
- Białko
- 11 g
- Węglowodany
- 352 g
- Tłuszcz
- 111 g
- Błonnik
- 9 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pâte sablée sans gluten et sans sucre
35 dk
Pâte à choux sans gluten
20 dk
Brioche sans gluten
3 Std. 15 Min
Pain sans gluten à la châtaigne
2sa 30 dk
Brioche sans gluten
2h 15min
Pâte sablée sans gluten
5 menit
Pâte feuilletée sans gluten
15 Min
Pain sans gluten riz et soja
3 Std. 15 Min
Flan miel-amande sans gluten et sans lactose
2h 15min
Pâte brisée sans gluten
5 menit
Pâte à crêpes sans gluten
1 godz. 30 min
Pâte à pizza sans gluten (nouvelle recette)
1 Std. 10 Min