
Urządzenia i Akcesoria
Mug cake al whiskey e caffè
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
4 tazze
Składniki
-
120 g di farina tipo 00
-
120 g di zucchero
-
2 uova
-
60 g di olio di semi di mais
-
40 g di latte
-
40 g di crema al Whisky
-
15 g di caffè solubile
-
20 g di cacao amaro in polvere
-
1 cucchiaino di lievito in polvere per dolci
-
zucchero a velo (opcjonalnie)
Wartości odżywcze na 1 tazza
Kalorie
451 kcal /
1887 kJ
Białko
8.7 g
Tłuszcz
20 g
Węglowodany
56.7 g
Błonnik
0.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Mug cake
10 Przepisów
Włochy
Włochy