Urządzenia i Akcesoria
Petit Gateaux of Nuts and Chocolate
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
2 portions
Składniki
-
hazelnuts toasted, plus extra ground for sprinkling20 g
-
blanched almonds toasted20 g
-
unsalted butter plus extra for greasing20 g
-
plain flour30 g
-
brown sugar15 g
-
milk45 g
-
medium egg1
-
orange zest and 10 g juice½
-
chocolate (2 squares from a bar)20 g
-
crème fraîche for serving
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
11 g
Kalorie
1727.5 kJ /
413 kcal
Tłuszcz
27 g
Węglowodany
31 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sliced Fruit Salad with Citrus Dressing (TM5)
30 dk
Australian Oat Damper
55 dk
Candy Corn Pudding
50 dk
Pide with Lamb, Cinnamon, Pine Nuts and Yoghurt
2sa 15 dk
Italian Rice Cake - Torta di riso
8sa 30 dk
Coconut cake
1sa 20 dk
Cranberry and Camembert Stuffed Chicken
45 dk
Crispy olives
1sa 30 dk
Orange Burst Biscuits
2sa 10 dk
Three Course Meal for Two: Vegetable Soup, Baked Chicken Casserole with Rice, Steamed Cinnamon Apple
1sa 15 dk
Baked Doughnuts
1sa
Gingerbread Chocolate Cake
4sa 30 dk