
Urządzenia i Akcesoria
Rillettes z kaczką i wieprzowiną
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
1 Cały przepis
Składniki
-
smalcu wieprzowego, pokrojonego na kawałki100 g
-
surowego boczku, bez kości, bez skóry pokrojonego na 3 cm kawałki300 g
-
nóg z kaczki (2 szt.), ze skórą, bez kości, pokrojonych na 3 cm kawałki280 - 300 g
-
wody600 g
-
soli1 łyżeczka
-
liść laurowy, suszony1
-
ziaren pieprzu czerwonego1 łyżeczka
-
ziół prowansalskich, suszonych1 łyżeczka
-
brandy (opcjonalnie)2 łyżki
Wartości odżywcze na 1 Cały przepis
Kalorie
3639.5 kcal /
15227.7 kJ
Białko
61.7 g
Tłuszcz
373.2 g
Węglowodany
2.9 g
Błonnik
1.3 g
Tłuszcz nasycony
135.5 g
Sód
2629.4 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

DANIA MIĘSNE
65 Przepisów
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Tatar z łososia z imbirem
15 min
Chrupiący boczek z piwnym sosem
2 godz. 40 min
Tatar wołowy z kaparami, czerwoną cebulą, suszonymi pomidorami i aïoli
1 godz. 25 min
Pieczony boczek w pięciu smakach
9 godz. 15 min
Pasztet babci Uli
8 godz. 50 min
Pasztet z gęsi z suszonymi śliwkami
8 godz. 35 min
Pasztet wieprzowy zawinięty w boczek
8 godz. 50 min
Żeberka wieprzowe z meksykańską salsą pomidorową
50 min
Pasztet z kaczki z żurawiną
2 godz. 15 min
Pâté z wątróbek drobiowych z pistacjami
1 godz. 40 min
Golonka w sosie piwnym
2 godz. 20 min
Baleron z karkówki
50 godz. 30 min