Urządzenia i Akcesoria
Kotlety z wątróbki
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 35 min
4 porcje
Składniki
-
10 g natki pietruszki, świeżej, tylko liście
-
50 g cebuli pokrojonej w ćwiartki
-
500 g wątróbek drobiowych oczyszczonych, pokrojonych na kawałki
-
2 jajka
-
150 g bułki tartej
-
1 płaska łyżeczka soli
-
½ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
-
olej rzepakowy do smażenia
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Białko
30.9 g
Kalorie
1422 kJ /
339 kcal
Tłuszcz
11.1 g
Błonnik
2.6 g
Węglowodany
31.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
DANIA MIĘSNE
65 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Pulpety z karpia w galarecie
4 godz. 10 min
Pieczeń rzymska
1 godz. 25 min
Kiełbasy zapiekane w cieście (Toad in the hole)
55 min
Kotlety śledziowe z kaparami
25 min
Pulpety z białej kiełbasy w sosie śmietanowo-chrzanowym
50 min
Schab z kiszoną kapustą
50 min
Zupa z porem i mięsem mielonym
40 min
Cebule faszerowane wątróbką
1 godz. 55 min
Gulasz jagnięcy z ziemniakami i szafranem
2 godz.
Wątróbka z cebulą i jabłkiem
50 min
Gulasz z żołądków drobiowych
1 godz. 40 min
Gulasz z drobiowych serc i pieczarek
2 godz. 25 min