Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 15 g de hojas de perejil fresco
- 30 g dientes de ajo, pelados
- 25 g echalots
- 35 g de aceite de oliva
- 50 g de mantequilla sin sal
- 1 cdita de sal fina
- ¼ cdita de pimienta molida
- 16 camarones grandes, con cabeza y piel
- 1200 g de agua
- 3 limones en mitades, para servir
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 563 kJ / 134 kcal
- Białko
- 9 g
- Węglowodany
- 2 g
- Tłuszcz
- 10 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Filete de res con mantequilla de ajo a las hierbas Al vacío TM6
2h 15 phút
Filete de res con salsa de vino tinto
1h 30min
Camarones al mojo de ajo
20min
Camarones al ajillo
25 Min
Papas rostizadas TM6
1h 15min
Filete a la pimienta
20min
Ensalada César con chipotle
30min
Camarones picantes con ajo y tomate cherry
35min
Fetuccini con salsa Alfredo y camarones
1h
Camarones al ajillo
35min
Camarones agridulces Al vacío TM6
1h 15min
Coctel de camarón estilo Acapulco
1h 10min