Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 15 g de hojas de perejil fresco
- 30 g dientes de ajo, pelados
- 25 g echalots
- 35 g de aceite de oliva
- 50 g de mantequilla sin sal
- 1 cdita de sal fina
- ¼ cdita de pimienta molida
- 16 camarones grandes, con cabeza y piel
- 1200 g de agua
- 3 limones en mitades, para servir
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 563 kJ / 134 kcal
- Białko
- 9 g
- Węglowodany
- 2 g
- Tłuszcz
- 10 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pescado a la diabla
30 min
Filete de res con salsa de vino tinto
1h 30min
Ceviche
30 min
Filete de res con mantequilla de ajo a las hierbas Al vacío TM6
2 Std. 15 Min
Pasta con camarones
35 min
Camarones agridulces Al vacío TM6
1 Std. 15 Min
Fetuccini con salsa Alfredo y camarones
1h
Arroz frito
40 min
Camarones al ajillo
25 min
Pulpo con soya y mantequilla
1h 40min
Camarones al ajillo
35 min
Camarones al mojo de ajo
20 min