
Urządzenia i Akcesoria
Salmón con salsa de frambuesa y espárragos
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
2 porciones
Składniki
Salsa de frambuesa
-
60 g de mermelada de frambuesa
-
10 g de chile chipotle adobado
-
5 g de mostaza
-
800 g de agua
-
300 g de espárragos
-
aceite el necesario para engrasar
-
2 filetes de salmón frescos, limpios con piel
-
sal fina al gusto
-
pimienta negra recién molida
Wartości odżywcze na 1 porción
Kalorie
435 kcal /
1827 kJ
Białko
44 g
Tłuszcz
23 g
Węglowodany
14 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
5 g
Sód
202 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

CENAS RÁPIDAS
10 Przepisów
Meksyk
Meksyk