Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Bizcocho
- 120 g de harina de repostería
- ½ sobre de levadura química en polvo
- 1 ½ cucharadas de cacao puro en polvo (10 g)
- 1 pellizco de sal
- 2 huevos
- 75 g de azúcar
- 150 g de queso mascarpone
- 75 g de aceite de girasol
- 1 chorrito de vainilla líquida
Frosting de mascarpone y cacao
- 200 g de queso mascarpone
- 200 g de nata (35% de grasa)
- 50 g de azúcar
- 1 cucharada de cacao puro en polvo
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 800 kJ / 191 kcal
- Białko
- 6.26 g
- Węglowodany
- 12.57 g
- Tłuszcz
- 12.89 g
- Błonnik
- 0.25 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Volcán de chocolate
15min
Bizcocho cebra
1h 10min
Minicupcakes lemon pie
1h 10min
Berlinesas rellenas de chocolate a la canela
1hod. 30min
Cupcakes de galletas Oreo®
1h 40min
Tarta brow-kies (brownie-cookies)
1h 5min
Frosting de chocolate y queso cremoso
10 min
Frosting de chocolate y mantequilla
10 min
Cake pops
2h
Bizcocho triple de chocolate
2h 20 min
Red velvet cupcakes
1h
Chocolate dripping cake (Tarta de goteo)
5 godz.