Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 25 g de mantequilla a temperatura ambiente en trozos pequeños
- 80 g de azúcar
- 10 g de harina de repostería
- 10 g de cacao puro en polvo
- 2 claras de huevo
- 90 g de almendras laminadas
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 199 kJ / 48 kcal
- Białko
- 1.14 g
- Węglowodany
- 4.21 g
- Tłuszcz
- 2.92 g
- Błonnik
- 0.41 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pastas de nata cubiertas de chocolate
45min
Postre de bizcocho y crema de queso
30min
Panecillos de San Ignacio
25h
Bavaroise de chocolate con salsa de toffee al café
4h 50min
Cremosos de tres chocolates y arena de cacao
4h 20min
Carbayones
1 Std. 25 Min
Financieros de albaricoque
30min
Cheesecake de chocolate con merengue
3u. 35min
Tarta bombón de avellanas
7h
Marquesas al cacao
45min
Flan de café
4h 20min
Brazo de gitano nevado con frambuesas
25 godz. 40 min