Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
La meringue
- 4 blancs d'œufs
- 200 g de sucre en poudre
La garniture
- 60 g de sucre en poudre
- 200 g de crème liquide entière, très froide
- 200 g de mascarpone, très froid
- 400 g de fruits rouges frais variés
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1709 kJ / 408 kcal
- Białko
- 4.3 g
- Węglowodany
- 48 g
- Tłuszcz
- 22.2 g
- Błonnik
- 3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Entremets fraise façon mille-feuille
5sa
Barres choco-Passion
2 Std. 45 Min
Verrine fraîcheur litchi-mangue-coco-framboise
2sa 30 dk
Choux poire-caramel au beurre salé
4 godz. 35 min
Mille-feuille pistache-framboise
1 godz. 45 min
Tartelette aux fruits rouges
1sa
Mai - Crémeux meringué griotte violette
30 Min
Eclairs fraises-chocolat blanc
24h
Bavarois cerise-pistache
6 Std. 30 Min
Charlotte mangue-Passion
5sa
Tarte aux fraises et à la chantilly
1sa
Crème brûlée
2 godz. 40 min