Mille-feuille de fruits rouges à la meringue
TM6 TM5

Mille-feuille de fruits rouges à la meringue

4.1 (11 ocen)

Składniki

La meringue

  • 4 blancs d'œufs
  • 200 g de sucre en poudre

La garniture

  • 60 g de sucre en poudre
  • 200 g de crème liquide entière, très froide
  • 200 g de mascarpone, très froid
  • 400 g de fruits rouges frais variés

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1709 kJ / 408 kcal
Białko
4.3 g
Węglowodany
48 g
Tłuszcz
22.2 g
Błonnik
3 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy