Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
La meringue
- 4 blancs d'œufs
- 200 g de sucre en poudre
La garniture
- 60 g de sucre en poudre
- 200 g de crème liquide entière, très froide
- 200 g de mascarpone, très froid
- 400 g de fruits rouges frais variés
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1709 kJ / 408 kcal
- Białko
- 4.3 g
- Węglowodany
- 48 g
- Tłuszcz
- 22.2 g
- Błonnik
- 3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Mousse de chèvre frais, chair de crabe et avocat, sauce Passion
30 min
Eclairs fraises-chocolat blanc
24h
Macarons gingembre-litchi
24h
Couronne de choux aux fraises
2h 30min
Minipavlovas
3 godz. 45 min
Couronne fruitée
6 godz.
Meringues au café et ganache chocolat-café
3 Std. 20 Min
Gros macarons à la menthe et à la framboise
5 Std. 10 Min
Macarons au café
24h
Macarons saveur mojito
26 Std. 30 Min
Le macaron caramel
1 Std. 50 Min
Charlotte mangue-Passion
5h