Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 nopales, cambray
- 1 cdita de sal
- 20 g de hojas de hierbabuena fresca
- 50 g de cebolla, en trozos
- 2 dientes de ajo, pelados
- ¼ cdita de pimienta molida
- 4 hoja hojas para mixiote, cortadas por la mitad y remojadas en agua
- 750 g de filete de huachinango
- 6 cditas de mantequilla sin sal
- 600 g de agua
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 958 kJ / 228 kcal
- Białko
- 26 g
- Węglowodany
- 2 g
- Tłuszcz
- 12 g
- Błonnik
- 1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pescado a la talla
40min
Pescado con mole blanco
45min
Mole de olla vegano
45min
Chile relleno de mariscos
1hod. 30min
Pescado a la veracruzana
30min
Sopa de verduras, tacos de camarón y duraznos al vapor
35min
Chiles rellenos de bacalao
1h 15min
Envuelto de pescado en hoja de maíz
35min
Mole de olla
35min
Sopa de lima yucateca
40min
Rollitos de pollo con hongos y epazote
55min
Tamales Oaxaqueños
2j 30 menit