Cheesecake integrale alla robiola e salmone

Cheesecake integrale alla robiola e salmone

3.9 17 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 9 godz.
8 porzioni

Składniki

Base
  • di crackers salati integrali a pezzi
    160 g
    160 g di fette biscottate, integrali a pezzi
  • di burro morbido a pezzi
    80 g
Crema
  • di salmone affumicato a fette
    50 g
  • di latte intero
    100 g
    100 g di panna (min. 30% di grassi)
  • fogli di gelatina (8 g), ammollati in acqua fredda per 10 minuti e strizzati
    4
  • di robiola
    500 g
  • di sale
    1 pizzico
  • di pepe bianco macinato
    1 pizzico
  • di aneto secco
    1 pizzico
Terminare la preparazione
  • di salmone affumicato a fette
    100 g
  • di aneto fresco (opcjonalnie) lavato
    1 rametto

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 402 kcal / 1682 kJ
Białko 20.3 g
Tłuszcz 29.1 g
Węglowodany 14.5 g
Błonnik 2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...