Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Basilikum-Teig
- 30 g Basilikum, abgezupft
- 3 Eier
- 330 g Mehl
- 1 EL Olivenöl
- 1 TL Salz
Füllung und Fertigstellung
- 80 g Parmesan, in Stücken
- 10 - 15 g Brot, in Stücken
- 25 g Butter
- 120 g Zwiebeln, halbiert
- 100 g Spargel, holzige Enden entfernt, in Stücken
- 30 g Garnelen, roh, geschält
- 1 Eigelb
- ¼ TL Pfeffer
- Wasser zum Kochen der Ravioli
- Salz zum Kochen der Ravioli
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2234 kJ / 534 kcal
- Białko
- 26 g
- Węglowodany
- 60 g
- Tłuszcz
- 21 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Limettenpappardelle mit Gambas
1h 20min
Garnelen-Chili
40 min.
Ravioli mit Ricotta-Käse-Füllung
1h 30 min.
Kaffee-Panna-cotta mit Pinienkern-Karamellsauce
4 godz. 40 min
Panna cotta mit Espresso-Karamell
5h
Ravioli mit Spinat und Salbeibutter
1h
Frische Ravioli mit Fischfüllung
2h
Gnocchi mit Ziegenkäse und Trüffel
2h
Ravioli alla napoletana
1h
Steinpilz-Ravioli
1h 20min
Ravioli mit Hackfleisch
1h
Ravioli mit vegetarischer Füllung
1h