Urządzenia i Akcesoria
Thunfisch-Oliven-Empanaditas
Przygotowanie 1 godz. 15 min
Czas całkowity 2 godz. 15 min
20 Stück
Składniki
Thunfisch-Oliven-Füllung
-
Zitronenschale (à 1 x 5 cm)2 Stücke
-
Knoblauchzehen2
-
Olivenöl50 g
-
Zwiebeln halbiert150 g
-
rote Paprika in Stücken100 g
-
grüne Paprika in Stücken80 g
-
passierte Tomaten, konserviert abgetropft200 g
-
Kalamata Oliven, entsteint in Scheiben80 g
-
Salz½ TL
-
Pfeffer½ TL
-
Thunfisch, in Öl abgetropft185 g
-
Eier hart gekocht2
Teig
-
Olivenöl90 g
-
Wasser100 g
-
trockener Weißwein40 g
-
Salz½ TL
-
Weizenmehl Type 550350 g
-
Ei verquirlt1
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Stück
Białko
6 g
Kalorie
715 kJ /
171 kcal
Tłuszcz
10 g
Błonnik
1.4 g
Węglowodany
14 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Tapas
11 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Empanadas "Mexican"
1 godz. 50 min
Thai-Fisch-Frikadellen
1 godz. 10 min
Auberginen-Kichererbsen-Röllchen
1 godz. 20 min
Tortilla mit Oliven-Tapenade
35 min
Pajeon (Pikanter Garnelen-Pfannkuchen )
45 min
Lamm-Kebab
35 min
Empanada Gigante
1 godz. 15 min
Sheek Kebab
1 godz. 10 min
Za´atar-Brot
1 godz. 40 min
Spanakopita (Griechischer Spinatstrudel)
1 godz. 30 min
Börek vom Backblech - Tepsi Böreği
1 godz.
Argentinische Empanadas mit Huhn
3 godz. 40 min