
Urządzenia i Akcesoria
Focaccia mit Sardellen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
4 Stücke
Składniki
Teig
-
Wasser lauwarm260 g
-
Zucker1 TL
-
frische Hefe (20 g)½ Würfel
-
Olivenöl20 g
-
Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten500 g
-
Salz1 ½ TL
Belag
-
Knoblauchzehe1
-
Petersilie abgezupft2 Stängel
-
Oregano, getrocknet1 Prise
-
Olivenöl10 g
-
Sardelle,ganz, frisch (oder andere kleine Fische)100 - 150 g
-
Cherrytomaten halbiert5 - 6
-
Salz½ TL
-
Pfeffer1 Prise
Wartości odżywcze na 1 Stück
Kalorie
624 kcal /
2611 kJ
Białko
22 g
Tłuszcz
17 g
Węglowodany
101 g
Błonnik
5.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Prima Focaccia!
10 Przepisów
Niemcy
Niemcy