Filet Wellington mit Maronen

Filet Wellington mit Maronen

4.4 57 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
4 Portionen

Składniki

  • Rinderfilet (4 Filets à 150 g)
    600 g
  • Salz zum Würzen
  • Pfeffer zum Würzen
  • Öl
    30 g
  • Maronen, gegart, geschält
    100 g
  • Champignons
    100 g
  • Schalotten
    20 g
  • Thymian abgezupft
    3 Zweige
  • Schinkenspeck, gewürfelt
    50 g
  • Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
    1 EL
  • Blätterteig (à 75 g), aufgetaut
    5 Scheiben
  • Ei verquirlt
    1

Poziom trudności

zaawansowany


Wartości odżywcze na 1 Portion

Białko 43 g
Kalorie 3132 kJ / 748 kcal
Tłuszcz 43 g
Błonnik 4.8 g
Węglowodany 45 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...