
Urządzenia i Akcesoria
Filet Wellington mit Maronen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
4 Portionen
Składniki
-
Rinderfilet (4 Filets à 150 g)600 g
-
Salz zum Würzen
-
Pfeffer zum Würzen
-
Öl30 g
-
Maronen, gegart, geschält100 g
-
Champignons100 g
-
Schalotten20 g
-
Thymian abgezupft3 Zweige
-
Schinkenspeck, gewürfelt50 g
-
Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten1 EL
-
Blätterteig (à 75 g), aufgetaut5 Scheiben
-
Ei verquirlt1
Wartości odżywcze na 1 Portion
Kalorie
748 kcal /
3132 kJ
Białko
43 g
Tłuszcz
43 g
Węglowodany
45 g
Błonnik
4.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Angeber!
11 Przepisów
Niemcy
Niemcy