Urządzenia i Akcesoria
香菇鸡腿荷叶糯米饭
Przygotowanie 50 min
Czas całkowity 3 godz. 30 min
4 人份
Składniki
-
咸蛋黄3 颗
-
水1700 克
-
糯米 洗净,浸泡2小时后沥干水分280 克
-
干香菇 泡发,沥干水分后切片4 个
-
麻油1 茶匙
-
鸡腿肉 去皮,切丁120 克
-
生抽30 克
-
糖1 茶匙
-
老抽1 汤匙
-
干荷叶 温水浸泡15分钟,裁剪成25×22厘米4 张
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
18.2 g
Kalorie
1961.2 kJ /
468.8 kcal
Tłuszcz
14.5 g
Błonnik
8.7 g
Węglowodany
62.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
品味江南
69 Przepisów
Chiny
Chiny
灵感每一刻
167 Przepisów
Chiny
Chiny