芋头猪颈肉片粥

芋头猪颈肉片粥

4.7 7 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
1 人份

Składniki

  • 猪颈肉 切片
    100 克
  • 米酒
    ½ 茶匙
  • 10 克
  • 干香菇 泡发(泡发后约25克),切丝
    2 朵
  • 800 克
  • 洗净沥干
    60 克
  • 芋头 切丝(约0.5厘米)
    80 克
  • 依个人口味调整
    ½ - 1 茶匙
  • 胡椒粉
    2 小撮
  • 切葱花
    1 根

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 19.1 g
Kalorie 2473 kJ / 591 kcal
Tłuszcz 29.9 g
Błonnik 2 g
Węglowodany 60.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...