Urządzenia i Akcesoria
芋头猪颈肉片粥
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
1 人份
Składniki
-
猪颈肉 切片100 克
-
米酒½ 茶匙
-
油10 克
-
干香菇 泡发(泡发后约25克),切丝2 朵
-
水800 克
-
米 洗净沥干60 克
-
芋头 切丝(约0.5厘米)80 克
-
盐 依个人口味调整½ - 1 茶匙
-
胡椒粉2 小撮
-
葱 切葱花1 根
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
19.1 g
Kalorie
2473 kJ /
591 kcal
Tłuszcz
29.9 g
Błonnik
2 g
Węglowodany
60.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
一人食
16 Przepisów
Chiny
Chiny