自制叉烧

自制叉烧

4.0 9 rating
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz.
10 人份

Składniki

  • 海鲜酱
    50 克
  • 芝麻酱
    50 克
  • 红腐乳
    35 克
  • 蚝油
    50 克
  • 沙姜
    75 克
  • 五香粉
    75 克
  • 生抽
    150 克
  • 玫瑰香精
    10 克
  • 25 克
  • 400 克
  • 猪颈肉
    1000 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 14.7 g
Kalorie 2038 kJ / 487 kcal
Tłuszcz 23.1 g
Błonnik 1.3 g
Węglowodany 54.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...