Urządzenia i Akcesoria
自制叉烧
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz.
10 人份
Składniki
-
海鲜酱50 克
-
芝麻酱50 克
-
红腐乳35 克
-
蚝油50 克
-
沙姜75 克
-
五香粉75 克
-
生抽150 克
-
玫瑰香精10 克
-
盐25 克
-
糖400 克
-
猪颈肉1000 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
14.7 g
Kalorie
2038 kJ /
487 kcal
Tłuszcz
23.1 g
Błonnik
1.3 g
Węglowodany
54.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
食粤飘香
70 Przepisów
Chiny
Chiny