葱姜炒花蟹
TM6 TM5

葱姜炒花蟹

4.2 (5 ocen)

Składniki

  • 350 克 蟹 ,花蟹, 切块
  • 10 克 淀粉
  • 20 克 油
  • 5 克 葱
  • 5 克 姜
  • 10 克 料酒
  • ½ 茶匙 盐
  • 20 克 水

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
2990 kJ / 714 kcal
Białko
7.8 g
Węglowodany
76.9 g
Tłuszcz
41.7 g
Błonnik
0.1 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy