Urządzenia i Akcesoria
葱姜炒花蟹
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
3 人份
Składniki
-
蟹 花蟹, 切块350 克
-
淀粉10 克
-
油20 克
-
葱5 克
-
姜5 克
-
料酒10 克
-
盐½ 茶匙
-
水20 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
7.8 g
Kalorie
2990 kJ /
714 kcal
Tłuszcz
41.7 g
Błonnik
0.1 g
Węglowodany
76.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
美味随芯享
10 Przepisów
Chiny
Chiny
食粤飘香
70 Przepisów
Chiny
Chiny