葱姜炒花蟹

葱姜炒花蟹

4.2 5 rating
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
3 人份

Składniki

  • 花蟹, 切块
    350 克
  • 淀粉
    10 克
  • 20 克
  • 5 克
  • 5 克
  • 料酒
    10 克
  • ½ 茶匙
  • 20 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 7.8 g
Kalorie 2990 kJ / 714 kcal
Tłuszcz 41.7 g
Błonnik 0.1 g
Węglowodany 76.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...