番茄南瓜汤、清蒸鱼排时蔬配饭和水果奶酥派

番茄南瓜汤、清蒸鱼排时蔬配饭和水果奶酥派

2.3 3 rating
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 1 godz.
2 人份

Składniki

  • 长米
    100 克
  • 多备一些浸泡米用
    400 克
  • 白鱼排 去皮, 每块150-180 克 (如:鳕鱼, 比目鱼, 鲈鱼)
    2 块
  • 多备一些调味用
    1 茶匙
  • 胡椒粉 多备一些调味用
    2 小撮
  • 小番茄 一切二
    6 个
  • 任何品种苹果 (1个苹果),切块 (1.5 厘米),去核
    120 克
  • (1个梨),切块 (1.5厘米),去核
    120 克
  • 蜂蜜
    1 汤匙
  • 柠檬汁
    1 汤匙
  • 胡萝卜 切成条 (1 厘米 x 5 厘米)
    130 克
  • 绿芦笋 如果厚度大于1厘米,则纵长切开
    4 根
    150 克 西兰花, 切小朵
  • 面粉
    40 克
  • 红糖
    20 克
  • 黄油
    20 克
  • 洋葱 切块 (4 厘米)
    150 克
  • 蒜头
    1 颗
  • 冬南瓜 去皮切块 (3 厘米)
    250 - 300 克
  • 特级初榨橄榄油
    20 克
  • 熟番茄 切块
    80 克
  • 新鲜细香葱 装饰用

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 43 g
Kalorie 3480 kJ / 832 kcal
Tłuszcz 22 g
Błonnik 13.2 g
Węglowodany 105 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...