牛肉盖饭

牛肉盖饭

4.0 35 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
2 人份

Składniki

  • 2 汤匙
  • 牛肉 切薄片
    150 克
  • 洋葱 切片
    150 克
  • 135 克
  • 味醂
    135 克
  • 日式酱油 浓口的
    2 汤匙
  • 日式酱油 淡口的
    3 汤匙
  • 日本清酒
    2 汤匙
  • 2 汤匙
  • 白米饭
    1 份
  • 京葱 切片
    10 克
  • 泡姜 日式的,切片
    5 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 21.2 g
Kalorie 2232 kJ / 533 kcal
Tłuszcz 12.2 g
Błonnik 1.1 g
Węglowodany 84.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...