Urządzenia i Akcesoria
泡菜猪肉豆腐锅
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 人份
Składniki
-
韩式泡菜400 克
-
洋葱 切丝100 克
-
麻油1 汤匙
-
韩式辣椒酱1 汤匙
-
辣椒粉½ 茶匙
-
蒜泥 (opcjonalnie)½ 茶匙
-
姜 切片10 克
-
水900 克
-
五花肉 切片300 克
-
金针菇 去根部,洗净120 克
-
新鲜青辣椒 斜切薄片1 根
-
老豆腐 切块350 克
-
葱 切段3 根
-
盐 依个人口味调整1 小撮
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
20.769 g
Kalorie
1913 kJ /
457 kcal
Tłuszcz
34.933 g
Błonnik
2.98 g
Węglowodany
14.699 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
韩式风味餐
10 Przepisów
Chiny
Chiny