泡菜猪肉豆腐锅

泡菜猪肉豆腐锅

4.5 23 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 人份

Składniki

  • 韩式泡菜
    400 克
  • 洋葱 切丝
    100 克
  • 麻油
    1 汤匙
  • 韩式辣椒酱
    1 汤匙
  • 辣椒粉
    ½ 茶匙
  • 蒜泥 (opcjonalnie)
    ½ 茶匙
  • 切片
    10 克
  • 900 克
  • 五花肉 切片
    300 克
  • 金针菇 去根部,洗净
    120 克
  • 新鲜青辣椒 斜切薄片
    1 根
  • 老豆腐 切块
    350 克
  • 切段
    3 根
  • 依个人口味调整
    1 小撮

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 20.769 g
Kalorie 1913 kJ / 457 kcal
Tłuszcz 34.933 g
Błonnik 2.98 g
Węglowodany 14.699 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...