Urządzenia i Akcesoria
Cheese and herb scones (Toddlers and beyond)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
12 portions
Składniki
-
mixed fresh herbs (e.g. chives, parsley, dill), leaves only6 sprigs
-
cheddar cheese cut into pieces60 g
-
wholemeal self-raising flour450 g
-
unsalted butter cut into pieces, plus extra to serve60 g
-
milk of choice, plus extra for brushing310 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
6 g
Kalorie
887.2 kJ /
211.2 kcal
Tłuszcz
8.3 g
Błonnik
4.3 g
Węglowodany
26 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Porridge
15 min
Cheesy tomato risotto (10-12 months)
40 min
Beef balls with peanut sauce (10-12 months)
50 min
Blackberry jam tarts
3 godz. 45 min
Green pea cakes (10-12 months)
25 min
Chocolate sweet potato slice
1 godz. 15 min
Zucchini, ham and corn bites
40 min
Banana and oat mini muffins
40 min
Salami, pea and corn fritters
40 min
Apple and cinnamon muffins
35 min
Broccoli chive muffins (10-12 months)
30 min
Banana oat pikelets (Toddlers and beyond)
30 min