Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 g de parmesan
- 50 g d'oignon
- 30 g d'échalote
- 300 g de chair de potiron, détaillée en cubes
- 150 g de riz spécial risotto
- 20 g d'huile d'olive
- 500 g d'eau
- 1 cube de bouillon de poule
- 20 g de lait de coco
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1043 kJ / 248 kcal
- Białko
- 6.8 g
- Węglowodany
- 36 g
- Tłuszcz
- 8.5 g
- Błonnik
- 1.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Risotto au potimarron
1h
Gratin de panais au parmesan et aux noisettes
1h 15min
Quinotto de potimarron et graines de courge
35 Min
Risotto au potiron
35 Min
Risotto chèvre-brocoli
45min
Risotto à la betterave
30 Min
Risotto aux épinards et crème au safran
40min
Conchiglie au potiron
40min
Gnocchis de butternut
1 Std. 35 Min
Risotto à la butternut et aux amandes
35 Min
Purée de céleri aux cacahuètes
40min
Risotto au curry et noix de coco
35 Min