Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 g de parmesan
- 50 g d'oignon
- 30 g d'échalote
- 300 g de chair de potiron, détaillée en cubes
- 150 g de riz spécial risotto
- 20 g d'huile d'olive
- 500 g d'eau
- 1 cube de bouillon de poule
- 20 g de lait de coco
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1043 kJ / 248 kcal
- Białko
- 6.8 g
- Węglowodany
- 36 g
- Tłuszcz
- 8.5 g
- Błonnik
- 1.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Risotto chèvre-brocoli
45 min
Risotto au potimarron
1h
Dhal butternut et lentilles corail
45 min
Crumble de potiron et jambon
1h 10 min
Quinotto de potimarron et graines de courge
35 min
Risotto à la butternut et aux amandes
35 min
Risotto à la betterave
30 min
Cake au potimarron, beaufort et pavot
1h 45 min
Gratin de panais au parmesan et aux noisettes
1h 15 min
Risotto au curry et noix de coco
35 min
Risotto au potiron
35 min
Gratin de potiron aux châtaignes
1h 10 min