Urządzenia i Akcesoria
Soufflierte Zwetschken
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
4 Portionen
Składniki
-
Zwetschken, frisch300 g
-
Zucker110 g
-
Marillenschnaps40 g
-
Zitrone Schale abgerieben und Saft ausgepresst1
-
Eier2
-
Vanille, gemahlen1 Msp.
-
Bittermandelaroma2 Tropfen
-
Salz1 Prise
-
Topfen250 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
12 g
Kalorie
1234 kJ /
295 kcal
Tłuszcz
7 g
Błonnik
2 g
Węglowodany
39 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Herbst
11 Przepisów
Austria
Austria
Może spodoba Ci się również...
Chicorée mit Blauschimmelsauce
25 min
Marilleneis
15 min
Marillen-Himbeer-Joghurt-Drink
10 min
Marillen-Himbeer-Zupfkuchen
2 godz. 50 min
Mohnbuchteln mit Zwetschken und Rum-Vanille-Sauce
2 godz. 55 min
Parmesanschüsserl mit Räucherforelle und Vogelmiere
25 min
Marillen-Clafoutis mit Marzipan
1 godz.
Marillen-Topfen-Dessert mit Krokant
20 min
Beeren-Mandelkuchen
55 min
Zwetschkenknödel zum Löffeln
55 min
Brownies mit Ribiselsorbet
5 godz.
Lauwarmer Avocado-Ei-Aufstrich
20 min