Urządzenia i Akcesoria
Maroni-Soufflés
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 50 min
4 Portionen
Składniki
-
Mandeln30 g
-
10 g SemmelwürfelSemmelbrösel10 g
-
dunkle Schokolade (z.B. Kochschokolade)20 g
-
Eier (Größe M)3
-
Butter weich, in Stücken, etwas mehr zum Einfetten50 g
-
Vanillezucker1 TL
-
Salz1 Prise
-
Maronipüree60 g
-
Zucker40 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
8 g
Kalorie
1286 kJ /
307 kcal
Tłuszcz
21 g
Błonnik
3 g
Węglowodany
21 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Kalte Topfennockerl auf Beerenröster
35 min
Kräutersuppe mit Blätterteigstangerl
50 min
Salzburger Nockerl
30 min
Kastanientarte
1 godz. 30 min
Schokoladetarte | Himbeer | Ginger
6 godz. 20 min
Schneenockerl mit Vanilleschaum
1 godz. 45 min
Kichererbsenflan mit Rucola und Erdbeerdressing
1 godz.
Topfensoufflé mit Himbeersabayon und -Sorbet
5 godz. 15 min
Orangen-Schokomousse
8 godz. 15 min
Maronisuppe mit Pilztascherl
40 min
Peperonata mit Oliven
1 godz.
Zuckerreinkerl
2 godz. 50 min