Urządzenia i Akcesoria
老鸭当归红枣扁尖汤
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
8 人份
Składniki
-
鸭 约小半只,洗净,切块600 克
-
水1400 克
-
当归 泡水后沥干水分2 片
-
红枣 泡水后沥干水分6 粒
-
扁尖 泡水去除涩味和盐味,切小段100 克
-
枸杞 泡水后沥干水分1 小撮
-
盐 依个人口味调整
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
13.4 g
Kalorie
950 kJ /
227 kcal
Tłuszcz
15.2 g
Błonnik
0.2 g
Węglowodany
9.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
食粤飘香
70 Przepisów
Chiny
Chiny