虾仁猪肉茶碗蒸

虾仁猪肉茶碗蒸

4.5 4 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
6 人份

Składniki

  • 蛋液
    6 颗
  • 800 克
  • ½ 茶匙
  • 烹大师鲣鱼粉
    ½ 茶匙
  • 酱油
    2 茶匙
  • 胡椒粉
    1 小撮
  • 猪肉肉糜 (opcjonalnie)
    100 克
  • 新鲜香菇 切片
    30 克
  • 虾仁,中等大小
    6 条
    6 条 蟹肉棒, ,切块
  • 冷冻豌豆 (25克)
    30 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 12 g
Kalorie 576 kJ / 138 kcal
Tłuszcz 9 g
Błonnik 0.2 g
Węglowodany 2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...