Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g dried risoni pasta
- 1000 g skinless, boneless chicken thighs, cut into halves
- sea salt, to season
- ground black pepper, to season
- 3 garlic cloves
- 1 bunch asparagus, cut into pieces, stalks and tips kept separate
- 1 onion, cut into quarters
- 1 broccoli stem (approx. 150 g), cut into pieces (see Tips)
- 1 cauliflower stem (approx. 100 g), cut into pieces (see Tips)
- 180 g dry white wine
- 50 g unsalted butter
- 350 g water
- 1 tbsp Dijon mustard
- 4 sprigs fresh thyme or herbs of choice, leaves only (see Tips)
- 1 ½ tbsp Chicken stock paste (see Tips)
- 60 g fresh baby spinach
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1941.5 kJ / 464 kcal
- Białko
- 40.6 g
- Węglowodany
- 36.9 g
- Tłuszcz
- 14.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 6.3 g
- Błonnik
- 5.3 g
- Sód
- 262.6 mg
Alternatywne przepisy
Lala's creamy lemon butter chicken
1h 10min
Jo Whitton's Wholesome meatball soup
50min
Baked Chicken Pizzaiola
55min
Broccoli and ham pasta bake
1h
Pine nut and currant rissoles (Mark LaBrooy)
55min
Lamb sausage ragu
30 min
Chicken, spinach and leek risotto
30 min
Sticky sesame chicken
40 min
Chicken with sweet potato cheesy crust
1 Std. 15 Min
Chicken meatballs in smoky tomato and eggplant sauce
50min
Apricot Chicken
35min
Low waste chicken lasagne
1h 30min