Urządzenia i Akcesoria
Mini bacon and vegetable frittatas
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
12 pieces
Składniki
-
extra virgin olive oil plus extra to grease20 g
-
hard cheese of choice, cut into pieces (see Tip)80 g
-
carrot cut into pieces1
-
onion halved½
-
bacon cut into cubes130 g
-
broccoli cut into small florets100 g
-
pouring (whipping) cream200 g
-
eggs4
-
sea salt2 pinches
-
ground black pepper1 pinch
-
Dijon mustard (optional)1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
179.6 mg
Białko
6.2 g
Kalorie
763.4 kJ /
182.5 kcal
Tłuszcz
16.3 g
Błonnik
0.6 g
Tłuszcz nasycony
7.4 g
Węglowodany
3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Date and nut balls
20 min
"Moussaka" bowl
45 min
"Marry me" chicken pasta
35 min
Coconut poached chicken salad (Thermomix® Cutter, TM6)
45 min
Pastie slice
55 min
Easy citrus pie
1 godz.
Edna's lemon curd teacake
40 min
Honey mustard chicken with rice and vegetables
1 godz. 5 min
Macaroni carbonara
30 min
Creamy "marry me" chicken pasta
30 min
Crispy rice chicken salad with satay sauce
1 godz.
Better banana cake
45 min