Marmitako (Thunfischeintopf)

Marmitako (Thunfischeintopf)

4.0 82 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
2 Portionen

Składniki

  • natives Olivenöl
    15 g
  • grüne Paprika in Stücken
    ½
  • Zwiebeln halbiert
    50 g
  • Tomate (ca. 40 g), geviertelt
    1
  • Knoblauchzehe
    1
  • Paprika de la Vera
    ½ TL
  • Kartoffeln in Würfeln (3 cm)
    300 g
  • Wasser
    150 g
  • Salz
    1 Prise
  • Thunfisch, frisch in Würfeln (3 cm)
    130 g
  • glatte Petersilie abgezupft, grob gehackt
    5 Stängel

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 Portion

Białko 19 g
Kalorie 1138 kJ / 272 kcal
Tłuszcz 9 g
Węglowodany 30 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...