Urządzenia i Akcesoria
Marmitako (Thunfischeintopf)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
2 Portionen
Składniki
-
natives Olivenöl15 g
-
grüne Paprika in Stücken½
-
Zwiebeln halbiert50 g
-
Tomate (ca. 40 g), geviertelt1
-
Knoblauchzehe1
-
Paprika de la Vera½ TL
-
Kartoffeln in Würfeln (3 cm)300 g
-
Wasser150 g
-
Salz1 Prise
-
Thunfisch, frisch in Würfeln (3 cm)130 g
-
glatte Petersilie abgezupft, grob gehackt5 Stängel
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
19 g
Kalorie
1138 kJ /
272 kcal
Tłuszcz
9 g
Węglowodany
30 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Just for two
10 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Thunfisch mit Kartoffelragout
50 min
Fischcurry
45 min
Gemüseeintopf Ägäis
50 min
Fischfilet mit Sojabohnensprossen in scharfer Sauce (水煮鱼)
45 min
Arabischer Eintopf Koshari
35 min
Kreolischer Fisch
35 min
Meeresfrüchte Korma
40 min
Fischeintopf mit Koriander
45 min
Fischsuppe mit Bulgur - Bulgurlu Balık Çorbası
35 min
Hähnchen-Chili
40 min
Hähnchen-Eintopf mit Chorizo und Kichererbsen
40 min
Timatar Wali Macchi (Kabeljau in Tomatensauce)
1 godz.