Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 15 g natives Olivenöl
- ½ grüne Paprika, in Stücken
- 50 g Zwiebeln, halbiert
- 1 Tomate (ca. 40 g), geviertelt
- 1 Knoblauchzehe
- ½ TL Paprika de la Vera
- 300 g Kartoffeln, in Würfeln (3 cm)
- 150 g Wasser
- 1 Prise Salz
- 130 g Thunfisch, frisch, in Würfeln (3 cm)
- 5 Stängel glatte Petersilie, frisch, abgezupft, grob gehackt
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1138 kJ / 272 kcal
- Białko
- 19 g
- Węglowodany
- 30 g
- Tłuszcz
- 9 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Fischcurry
45 min
Fischfilet mit Sojabohnensprossen in scharfer Sauce (水煮鱼)
45 min
Rinderschmortopf
1óra 55p
Fischsuppe mit Bulgur - Bulgurlu Balık Çorbası
35 Min
Pilz-Rindfleisch-Topf
1 Std. 50 Min
Thunfisch mit Kartoffelragout
50 min
Hähnchen-Eintopf mit Chorizo und Kichererbsen
40 min
Garnelen-Eintopf
45 min
Rindfleischstew
1h 40min
Blumenkohl-Bohnen-Gemüse
40 min
Lammeintopf mit Paprika
50 min
Mediterrane Thunfisch-Lasagne
1 godz.