![Caldo poblano Caldo poblano](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/546e7a72-973f-4a19-82ad-5092ed05e42f/Derivates/52985173-37c1-4ad6-b668-50fe5ef6ba35.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1000 g di acqua
- 2 dadi per brodo di pollo
- 200 g di latte
- 450 g di petto di pollo senza pelle
- 1 cucchiaino di sale
- 3 peperoncini poblano, arrostiti, a listarelle
- 120 g di chicchi di mais, freschi
- 130 g di cipolla bianca, a listarelle
- 200 g di panna acida
- Wartości odżywcze
- na 1 porzioni
- Kalorie
- 937 kJ / 223 kcal
- Białko
- 22 g
- Węglowodany
- 23 g
- Tłuszcz
- 10 g
- Błonnik
- 2 g
Alternatywne przepisy
Zuppa di manzo con verdure
30min
Curry vegetariano
35 Min
Muffin di platano e tonno con salsa piccante
1ωρ. 10 λεπτ.
Delizia di pollo al crescione
50 Min
Cassola cagliaritana
1 Std.
Doogh
10min
Cocktail Pisco sour
10min
Cous cous con ragù di agnello e verdure
1h 35min
Salsa al formaggio di pecora
20 dk
Dessert di riso al mango
55 dk
Riso cotto dolce alle rose (Sheer berenj)
50 Min
Bazlama con Cacik (Pane con salsa al cetriolo)
30min