Urządzenia i Akcesoria
Burro mediterraneo
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 5 godz. 20 min
1 Ricetta completa
Składniki
-
30 g di olive nere denocciolate
-
30 g di capperi sotto sale sciacquati e dissalati
-
5 - 6 filetti di acciuga sott'olio sgocciolati
-
200 g di burro morbido, a pezzi (vedere varianti)
-
1 - 2 pizzichi di sale
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Ricetta completa
Białko
7.8 g
Kalorie
6719 kJ /
1606 kcal
Tłuszcz
173.6 g
Błonnik
1.8 g
Węglowodany
3.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Burro aromatico
10 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Burro alla Maître d’Hotel
50 min
Maionese
10 min
Burro alle acciughe
4 godz. 20 min
Salsa olandese
30 min
Crème caramel
3 godz. 45 min
Patè di melanzane con coulis di pomodori
2 godz.
Galette des rois ai marroni
Brak ocen
Olio allo za'atar
1 godz. 10 min
Salsa bois boudran
10 min
Burro Montpellier
Brak ocen
Lime curd
20 min
Bignè al Gongorzola, lampone e sciroppo d'acero (di Sebastiano Rovida)
1 godz. 5 min