Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 g di olive nere denocciolate
- 30 g di capperi sotto sale, sciacquati e dissalati
- 5 - 6 filetti di acciuga sott'olio, sgocciolati
- 200 g di burro morbido, a pezzi (vedere varianti)
- 1 - 2 pizzichi di sale
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 6719 kJ / 1606 kcal
- Białko
- 7.8 g
- Węglowodany
- 3.2 g
- Tłuszcz
- 173.6 g
- Błonnik
- 1.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Torrone morbido
6 godz. 20 min
Crema di formaggio spalmabile
5 Min
Cestino centrotavola
5h
Salsa di cipolle rosse e mele
40 min
Senape
5h 15min
Anatra all'orientale con funghi, verdure e riso
1ωρ. 5 λεπτ.
Burro all'arancia
3 Std. 30 Min
Burro Montpellier
Brak ocen
Croquembouche monoporzione
2 Std. 40 Min
Burro all'erba cipollina
1h 15min
Scotch pie
3h
Burro alla Maître d’Hotel
50min