Urządzenia i Akcesoria
Focaccia al rosmarino con farina di quinoa
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
1 Ricetta completa
Składniki
-
275 g di acqua
-
1 cucchiaino di zucchero
-
10 g di lievito di birra fresco
-
250 g di farina di quinoa
-
250 g di farina manitoba
-
20 g di olio extravergine di oliva + q.b.
-
3 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Ricetta completa
Białko
66.4 g
Kalorie
7910.4 kJ /
1890 kcal
Tłuszcz
32.3 g
Błonnik
24.4 g
Węglowodany
322 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Prepararsi alle feste
5 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Pane alla birra
4 Std. 55 Min
Pan brioche integrale
21 Std. 45 Min
Pane tipo ciabatta
26 Std.
Pane sciapo umbro
14 Std.
Pane barese
6 Std. 15 Min
Biscotti shortbread bigusto
5 Std.
Pane al rosmarino e salvia
18 Std.
Pane contadino ai cereali
7 Std.
Pane toscano con lievito madre
5 Std.
Focaccia al farro farcita
3 Std. 45 Min
Focaccia tirolese
3 Std. 30 Min
Focaccia all'olio extravergine di oliva
4 Std. 55 Min