![Focaccia al rosmarino con farina di quinoa Focaccia al rosmarino con farina di quinoa](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/70DC036D-5183-4BF6-9E6D-FBCDFCC159D6/Derivates/4afb3c81-0a30-41f6-89f0-d278b02dae34.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 275 g di acqua
- 1 cucchiaino di zucchero
- 10 g di lievito di birra fresco
- 250 g di farina di quinoa
- 250 g di farina manitoba
- 20 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 3 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- Wartości odżywcze
- na 1 Ricetta completa
- Kalorie
- 7910.4 kJ / 1890 kcal
- Białko
- 66.4 g
- Węglowodany
- 322 g
- Tłuszcz
- 32.3 g
- Błonnik
- 24.4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pane di grano saraceno
2u. 35min
Focaccia con kefir
12 Std.
Pane veloce (senza glutine)
1h
Focaccia tirolese
3 Std. 30 Min
Pane alle 4 farine (senza glutine)
2h 40min
Pane al rosmarino e salvia
18 godz.
Uova mimosa con sardine
35 Min
Pizza Gourmet con salmone e avocado
3 Std. 30 Min
Pizza assettata
1 Std. 45 Min
Focaccia di semola
6h 40min
Pane in cassetta (senza glutine)
13 godz. 45 min
Pizza Margherita e basilico
2 Std. 10 Min