Focaccia al rosmarino con farina di quinoa

Focaccia al rosmarino con farina di quinoa

2.8 10 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
1 Ricetta completa

Składniki

  • 275 g di acqua
  • 1 cucchiaino di zucchero
  • 10 g di lievito di birra fresco
  • 250 g di farina di quinoa
  • 250 g di farina manitoba
  • 20 g di olio extravergine di oliva + q.b.
  • 3 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati

Wartości odżywcze na 1 Ricetta completa

Kalorie 1890 kcal / 7910.4 kJ
Białko 66.4 g
Tłuszcz 32.3 g
Węglowodany 322 g
Błonnik 24.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...