Urządzenia i Akcesoria
Pane all'orzo
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 45 min
8 porzioni
Składniki
-
350 g di acqua tiepida
-
1 cucchiaio zucchero
-
25 g di lievito di birra fresco
-
400 g di farina tipo 00
-
200 g di farina di orzo
-
1 cucchiaio di sale
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porzione
Białko
8.8 g
Kalorie
1105 kJ /
264 kcal
Tłuszcz
1 g
Błonnik
1.9 g
Węglowodany
58.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Come dal fornaio
10 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Panini venostani
3 godz.
Pani alla segale
2 godz. 40 min
Pane di segale
3 godz. 20 min
Pane integrale con muesli
4 godz.
Filoncini di avena e olive taggiasche (vegan)
4 godz.
Panini dolci al farro con frutta secca
1 godz. 15 min
Treccia di grano saraceno alle noci
5 godz. 10 min
Corona bordolese
5 godz. 20 min
Grissini di avena
1 godz. 15 min
Spighette al kamut
3 godz. 55 min
Pane di grano saraceno
2 godz. 35 min
Pagnotta di farro e semi di zucca
4 godz.