Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 350 g di acqua tiepida
- 1 cucchiaio di zucchero
- 25 g di lievito di birra fresco
- 400 g di farina tipo 00
- 200 g di farina di orzo
- 1 cucchiaio di sale
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1105 kJ / 264 kcal
- Białko
- 8.8 g
- Węglowodany
- 58.6 g
- Tłuszcz
- 1 g
- Błonnik
- 1.9 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pagnotta di farro e semi di zucca
3h 40min
Pane integrale in cassetta
4 Std.
Pane di segale
3小时 20 分钟
Pane rustico ai semi
1 Std. 30 Min
Pane alla birra
4 Std. 55 Min
Pane con farina di mais
5h 5 min
Filoncini di avena e olive taggiasche (vegan)
4 Std.
Pane di avena con semi di zucca
3 godz. 50 min
Pane toscano con lievito madre
5 Std.
Pagnotta al rosmarino
3 Std. 30 Min
Pane integrale ai semi vari
4 godz. 10 min
Pane di grano saraceno
2h 35min