![Pane all'orzo Pane all'orzo](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/3C14A6BE-0CA2-4F39-B18B-37D901ECCB23/Derivates/CC82075F-0479-46E4-A72A-CBFC66214176.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 350 g di acqua tiepida
- 1 cucchiaio di zucchero
- 25 g di lievito di birra fresco
- 400 g di farina tipo 00
- 200 g di farina di orzo
- 1 cucchiaio di sale
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1105 kJ / 264 kcal
- Białko
- 8.8 g
- Węglowodany
- 58.6 g
- Tłuszcz
- 1 g
- Błonnik
- 1.9 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pane di grano saraceno
2 Std. 35 Min
Pagnotta di farro e semi di zucca
3 Std. 40 Min
Pane integrale in cassetta
4h
Pane di segale
3h 20min
Pane integrale con muesli
4h
Pane rustico ai semi
1h 30min
Pane con farina di mais
5 Std. 5 Min
Treccia di grano saraceno alle noci
5 Std. 10 Min
Pane al rosmarino
10 Std. 55 Min
Pane toscano con lievito madre
5 Std.
Pane integrale ai semi vari
4h 10min
Pane ai cereali con i semi
3 Std. 10 Min