
Urządzenia i Akcesoria
Crostata di pere
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
12 porzioni
Składniki
Pasta frolla
-
di farina tipo 00175 g
-
di burro morbido a pezzi100 g
-
uovo1
-
di zucchero di canna2 cucchiai
-
di sale1 pizzico
Ripieno
-
di panna (min. 30% di grassi)150 g
-
uova2
-
di cioccolato fondente a pezzi150 g
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
277 kcal /
1158 kJ
Białko
4.7 g
Tłuszcz
16.9 g
Węglowodany
28.3 g
Błonnik
2.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Pere
5 Przepisów
Włochy
Włochy