Urządzenia i Akcesoria
Cocotte persi pien
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
8 porzioni
Składniki
-
500 g di pesche nettarine sbucciate e a pezzi
-
180 g di amaretti
-
40 g di cacao amaro in polvere
-
60 g zucchero
-
1 uovo
-
50 g di biscotti savoiardi a pezzi
-
30 g di liquore all'amaretto
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porzione
Białko
4.7 g
Kalorie
862 kJ /
206 kcal
Tłuszcz
4.9 g
Tłuszcz nasycony
1.7 g
Węglowodany
35.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Giro d'Italia
10 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Antipasto piemontese
25 Min
Fonduta
8 Std. 20 Min
Bagna cauda
35 Min
Paste di meliga (paste ad'melia)
40 Min
Pesche a cottura lenta gratinate al cioccolato e amaretto
2 Std. 30 Min
Budino cioccolato e amaretti
2 Std. 55 Min
Martin sec al Barolo
4 Std. 30 Min
Mini bonet
2 Std.
Panissa
45 Min
Semolino dolce
1 Std.
Bonèt
2 Std.
Risotto Castelmagno e nocciole
30 Min