Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 cipollotti in quarti
- 300 g di acqua
- 20 g di aceto
- 250 g di bastoncini di surimi, a metà
- 2 uova sode
- 160 g di tonno in scatola al naturale, sgocciolato
- 200 g di maionese
- 1 baguette a fette
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1379 kJ / 330 kcal
- Białko
- 13.43 g
- Węglowodany
- 10.38 g
- Tłuszcz
- 25.99 g
- Błonnik
- 0.65 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Crema spalmabile di funghi
35 min
Crostini con crema piccante ai ceci
40 min
Crostoni alla salsiccia
15 min
Bicchierini di gamberi in salsa cocktail
1 Std.
Crema spalmabile al salmone
10 min
Caipiroska alla fragola
10 min
Crema spalmabile al tonno
15 min
Pomodori ripieni al tonno
40 min
Crostoni saporiti
35 min
Uova ripiene
40 min
Crema spalmabile ai pomodori secchi
10 min
Gamberi in salsa cocktail
10 min