Urządzenia i Akcesoria
Grießpudding mit Mango (vegan)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 20 min
6 Portionen
Składniki
-
Weizengrieß100 g
-
Zucker40 g
-
Maisstärke1 TL
-
Vanillezucker2 TL
-
Mandeldrink600 g
-
Zitronensalzpaste, selbst gemacht (siehe Tipps)3 TL
-
reife Mangos2
-
Ingwer, gemahlen1 Msp.
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
5 g
Kalorie
956 kJ /
229 kcal
Tłuszcz
8 g
Błonnik
3.9 g
Węglowodany
33 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Süße Polenta mit Zwetschkenmus
35 min
Espresso-Mandel-Veganisu
6 godz.
Mousse au Avocado
20 min
Veganer Käseersatz zum Überbacken
20 min
Cashewsahne
5 min
Mandelsahne
5 min
Cremiger Haferdrink
10 min
Heidelbeerkuchen (glutenfrei, vegan)
1 godz. 10 min
Hafermilchreis mit Mangopüree (vegan)
55 min
Cashew-Joghurt
12 godz. 10 min
Zwetschkenkuchen (vegan)
1 godz.
Vegane Eierspeise
10 min