Urządzenia i Akcesoria
Grießpudding mit Mango (vegan)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 20 min
6 Portionen
Składniki
-
Weizengrieß100 g
-
Zucker40 g
-
Maisstärke1 TL
-
Vanillezucker2 TL
-
Mandeldrink600 g
-
Zitronensalzpaste, selbst gemacht (siehe Tipps)3 TL
-
reife Mangos2
-
Ingwer, gemahlen1 Msp.
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
5 g
Kalorie
956 kJ /
229 kcal
Tłuszcz
8 g
Błonnik
3.9 g
Węglowodany
33 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Vegane Eierspeise
10 Min
Veganella - veganer Mozzarella-Ersatz
6 Std. 10 Min
Mousse au Avocado
20 Min
Veganer Kirsch-Käsekuchen
5 Std.
Heidelbeerkuchen (glutenfrei, vegan)
1 Std. 10 Min
Waffeln mit Erdbeerragout (vegan)
35 Min
Karotten-Zucchini-Kuchen (vegan)
1 Std. 10 Min
Saurer Tofu mit Wurzelgemüse (vegan)
40 Min
Hanf-Himbeer-Drink (vegan)
5 Min
Hafermilchreis mit Mangopüree (vegan)
55 Min
Veganer Sauerrahm
10 Std. 15 Min
Espresso-Mandel-Veganisu
6 Std.