Cashew-Joghurt

Cashew-Joghurt

4.3 48 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 12 godz. 10 min
2 Schraubgläser

Składniki

  • Cashewkerne, ungeröstet
    300 g
  • Wasser
    450 g
  • Probiotikum (z.B. SymbioLact® (à 2 g))
    2 Päckchen
  • Agavensirup
    1 TL

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 Schraubglas

Białko 27 g
Kalorie 3617 kJ / 865 kcal
Tłuszcz 64 g
Błonnik 4.4 g
Węglowodany 49 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...