Urządzenia i Akcesoria
Hafermilchreis mit Mangopüree (vegan)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 55 min
6 Portionen
Składniki
-
Milchreis200 g
-
Haferdrink900 g
-
Agavensirup50 g
-
Vanillezucker2 TL
-
Zitronensalzpaste, selbst gemacht1 TL
-
reife Mangos geschält, in Stücken2
-
Kardamom, gemahlen1 Msp.
-
Pecannüsse50 g
-
Zimt, gemahlen zum Bestreuen
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
5 g
Kalorie
1376 kJ /
328 kcal
Tłuszcz
8 g
Błonnik
4.1 g
Węglowodany
59 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cashewsahne
5 min
Cremiger Haferdrink
10 min
Grießpudding mit Mango (vegan)
20 min
Waffeln mit Erdbeerragout (vegan)
35 min
Würzige Muffins mit Gurkendip (vegan)
50 min
Mandeldrink
20 min
Espresso-Mandel-Veganisu
6 godz.
Vegane Linsen-Lasagne
3 godz.
Haferbrei mit Früchten und Zimt (vegan)
15 min
Vegane Eierspeise
10 min
Germknödel mit Mohn (vegan)
1 godz. 30 min
Vegane Pancakes
30 min