Urządzenia i Akcesoria
Vegane Käsesauce (zu Nudeln oder zum Überbacken)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 Portionen
Składniki
-
Kartoffeln, mehligkochend in Stücken300 g
-
Möhren in Stücken150 g
-
Zwiebeln halbiert2
-
Knoblauchzehe1
-
Wasser480 g
-
Cashewkern120 g
-
Senf1 TL
-
Salz2 TL
-
weißer Pfeffer½ TL
-
Muskat¼ TL
-
Hefeflocken4 geh. TL
-
Zitronensaft2 TL
-
Margarine100 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
10 g
Kalorie
1903 kJ /
454 kcal
Tłuszcz
34 g
Błonnik
4 g
Węglowodany
23 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Hin & Veggie!
25 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Veganer Aufschnitt wie Käse
6 Std. 40 Min
Parmesanersatz
15 Min
Veganaise - vegane Mayonnaise
15 Min
Vegane Bolognese
50 Min
Veganer Käseersatz zum Überbacken
20 Min
Espresso-Mandel-Veganisu
6 Std.
Vegane Linsen-Lasagne
3 Std.
Vegane Mac and Cheese
1 Std.
Vegane Eierspeise
10 Min
Vegane Lasagne
1 Std. 50 Min
Veganes Wiener Saftgulasch
1 Std.
Vegane Chocolate Chip Cookies
40 Min