Urządzenia i Akcesoria
Vegane Käsesauce (zu Nudeln oder zum Überbacken)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 Portionen
Składniki
-
Kartoffeln, mehligkochend in Stücken300 g
-
Möhren in Stücken150 g
-
Zwiebeln halbiert2
-
Knoblauchzehe1
-
Wasser480 g
-
Cashewkern120 g
-
Senf1 TL
-
Salz2 TL
-
weißer Pfeffer½ TL
-
Muskat¼ TL
-
Hefeflocken4 geh. TL
-
Zitronensaft2 TL
-
Margarine100 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
10 g
Kalorie
1903 kJ /
454 kcal
Tłuszcz
34 g
Błonnik
4 g
Węglowodany
23 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Hin & Veggie!
25 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Veganes "Thunfisch" Baguette
15min
Vegane Eierspeise
10min
Parmesanersatz
15min
Veganella - veganer Mozzarella-Ersatz
6h 10min
Seitan-Klopse nach Königsberger Art
1h 15min
Veganer Käseersatz zum Überbacken
20min
Veganer Eiaufstrich
10min
Vegane Donauwellen
4h 15min
Veganes Wiener Saftgulasch
1h
Soja-Gulasch mit Serviettenknödel
1h 25min
Soja-Bolognese
40min
Vegane Mac and Cheese
1h