Urządzenia i Akcesoria
印度咖喱拌饭
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 55 min
3 人份
Składniki
-
洋葱 切块100 克
-
油30 克
-
黑色小茴香籽¼ 茶匙
-
大茴香籽¼ 茶匙
-
香叶2 片
-
咖喱粉2 汤匙
-
胡萝卜 切丁,约1厘米100 克
-
土豆 去皮切丁,约1厘米100 克
-
青椒 去籽切丁,约1厘米100 克
-
牛肉肉糜180 克
-
水450 克
-
盐2 茶匙
-
白米饭 热的,依个人喜好调整500 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
14.8 g
Kalorie
919 kJ /
219 kcal
Tłuszcz
10.4 g
Błonnik
5.1 g
Węglowodany
14.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
食遍亚洲
10 Przepisów
Chiny
Chiny