Urządzenia i Akcesoria
椰香榛果南瓜浓汤
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 55 min
4 人份
Składniki
-
榛子25 克
-
椰子油20 克
-
新鲜四季豆 切小丁(约0.5厘米)80 克
-
盐½ 茶匙
-
洋葱 切块(约2厘米)100 克
-
南瓜 去皮,切块(约2厘米)300 克
-
水300 克
-
椰浆50 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
3 g
Kalorie
750 kJ /
179.5 kcal
Tłuszcz
12.5 g
Błonnik
3.2 g
Węglowodany
17.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
孩子也能当大厨
16 Przepisów
Chiny
Chiny